Автоматична маша Magic Curls

Автоматичма маша Magic Curls

Щяхме да пропуснем да ви кажем най-важното! Ако на вас ви се случва да забравяте, както се случва на нас, Magic curls е точно за вас- дори и да я оставите включена, тя автоматично ще се изключи след 60 минути.

7 начина да подобрите сутрешното си кафе

Събуждането с хубава чаша кафе е чудесен начин да започнете деня си и да отделите няколко мига на себе си. Лесно е да свикнете с рутината и изведнъж да откриете, че не се наслаждавате истински на вкуса на вашето сутрешно кафе. Страхотната новина е, че има няколко прости стъпки, които можете да предприемете, за да направите сутрешното си кафе божествено изживяване

Златна маска: Открийте всички нейни предимства

Уникална и новаторска, високотехнологична маска за лице с златен прах от 24 к, която фиксира, съживява и подмладява кожата .

Как работят дермаролерите?

Комплект 4 в 1 дерма ролер

Дермаролер е устройство за грижа за кожата, използвано за подпомагане на подмладяването на кожата, лечение на белези от акне и намаляване на признаците на стареене. Но как действа?

Няколко съвета за правилно ползване на епилатор

Въпреки че има най-различни техники за обезкосмяване, чрез опит ще научите, че някои методи са по-добри от други. Пилинг, скубане, кола маска и бръснене могат да премахнат нежеланото окосмяване, но резултатите могат да бъдат далеч от желаните.

×