Prodavalnikbg.com – 5 причини да пазарувате от нас

prodavalnikbg

Ние в prodavalnikbg.com сме изцяло ангажирани да предоставяме на нашите клиенти най-добрите продукти и обслужване. Ние вярваме, че всеки клиент е доволен от нас. Магазинът ни е създаден, за удовлетворяване нуждите на всеки един потребител. Клиентите ни избират, защото имаме:

AliExpress-5 причини защо не бих пазарувала от там?

5 причини защо не бих пазарувала от AliExpress?

В AliExpress предлагат хиляди джуджурийки и всеки обича да разглежда ,докато мине дългия работен ден. Искам да ви изброя няколко причини защо аз не поръчвам от там. 1.Евтиното е и евтино качество в AliExpress Много от хората се оказват с некачествен продукт, трябва да разберем, че в Китай евтиното всъщност е евтино по качество. 2.Доставката […]

Какво е леден масажен ролер ?

Леден масажен ролер

Ледените масажени ролери са масажиращи валяци за лице, които са охладени, за да постигнат предимствата и комбинирането на лицевия масаж с ниски температури.

СТУДЕНТИ ОТ СЛИВЕН СЪЗДАДОХА УНИКАЛНО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЕВТИНО ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

СТУДЕНТИ ОТ СЛИВЕН

Студенти от Сливен създадоха уникално мобилно приложение, което помага да пазарувате от над 40 онлайн магазина на по-ниски цени. Всичко започва от:Двамата студенти от Сливен Васил Канзонов, учащ в UCL ( London) и Димитър Гривов, който учи в Софийски университет. Те забелязват, че онлайн пазарът е пренаситен и потребителите са постоянно затрупани с реклами от […]

Автоматична маша Magic Curls

Автоматичма маша Magic Curls

Щяхме да пропуснем да ви кажем най-важното! Ако на вас ви се случва да забравяте, както се случва на нас, Magic curls е точно за вас- дори и да я оставите включена, тя автоматично ще се изключи след 60 минути.

7 начина да подобрите сутрешното си кафе

Събуждането с хубава чаша кафе е чудесен начин да започнете деня си и да отделите няколко мига на себе си. Лесно е да свикнете с рутината и изведнъж да откриете, че не се наслаждавате истински на вкуса на вашето сутрешно кафе. Страхотната новина е, че има няколко прости стъпки, които можете да предприемете, за да направите сутрешното си кафе божествено изживяване

Златна маска: Открийте всички нейни предимства

Златна маска

Уникална и новаторска, високотехнологична маска за лице с златен прах от 24 к, която фиксира, съживява и подмладява кожата .

Как работят дермаролерите?

дермаролер

Дермаролер е устройство за грижа за кожата, използвано за подпомагане на подмладяването на кожата, лечение на белези от акне и намаляване на признаците на стареене. Но как действа?

Няколко съвета за правилно ползване на епилатор

епилатор

Въпреки че има най-различни техники за обезкосмяване, чрез опит ще научите, че някои методи са по-добри от други. Пилинг, скубане, кола маска и бръснене могат да премахнат нежеланото окосмяване, но резултатите могат да бъдат далеч от желаните.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри твоето преживяване.