Автоматична маша Magic Curls

Автоматичма маша Magic Curls

Всяка жена знае какво е да искаш да изглеждаш добре, да излезеш навън, облечена по-различно от обикновено, да се гримираш, да си направиш прическа…. Не, тук всяка една се отказва и просто излиза без да докосне косата си нещо по-различно от гребен.

Всяка една прическа изисква много време, а ако тази прическа се окаже „просто“ да накъдриш косата си всъщност се оказва, че това никак не е проста задача! И ето в този един момент някой много умен човек е решил да улесни живота на всички жени по света и да създаде един уред, наречен Magic curls, който всъщност се явява спасителят за нашата прическа.

Magic curls е автоматична маша от най-ново поколение, която навива кичура абсолютно сама. Покритието и е изцяло керамично, което гарантира на косата ви пълна защита.

Magic curls загрява само за 20сек. и ви уведомява за това с индикаторната си лампичка.

Освен всичко, тя има три нива на сила (170, 190 и 210 градуса), което дава възможност сами да изберете най-подходящата степен за вас.

Щяхме да пропуснем да ви кажем най-важното! Ако на вас ви се случва да забравяте, както се случва на нас, Magic curls е точно за вас- дори и да я оставите включена, тя автоматично ще се изключи след 60 минути.

Подарете си удобство!

Последвайте ни във Youtube,вижте нашите специални оферти!!!

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако не желаете